Menu
Джерело: pexels.com

Готуємося до весни — як швидко скинути зайві кілограми

Березень, квітень, травень — період, коли хочеться виглядати особливо гарною та час починати готуватися до пляжного сезону. І, якщо за довгі зимові місяці ви набрали кілька зайвих кілограмів, то зараз саме час сісти на дієту, щоб їх скинути.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Березень, квітень, травень — період, коли хочеться виглядати особливо гарною та час починати готуватися до пляжного сезону. І, якщо за довгі зимові місяці ви набрали кілька зайвих кілограмів, то зараз саме час сісти на дієту, щоб їх скинути.

Сьогодні існує безліч різних дієт — розрахованих як на кілька днів, так і на більш тривалий термін. У цій статті, пропонуємо вам кілька дієт на вибір — худніть так, як подобається саме вам.

Читайте також: Продукти для схуднення — 10 ідей для тих, хто на дієті

Біла дієта

Білий рис, квасоля та вівсянка; молоко, кефір, йогурт і кисломолочний сир; відварене куряче м'ясо та біле рибне філе; пекінська й білокачанна капуста; яблука, банани та курага — ось деякі з продуктів, дозволених під час білої дієти. На білій дієті можна скинути приблизно 5 кілограмів за тиждень, вживаючи в день не більше ніж по 1000 калорій, розділених на чотири прийоми їжі.

Існує безліч різновидів білої дієти, в тому числі біла молочна дієта, біла квасолева дієта, біла рисова дієта. При цьому, у білої дієти, як і у будь-якої іншої дієти, є протипоказання таособливості, про які варто знати. Більше про білу дієту читайте у статті Біла дієта — як скинути 5 кілограмів за один тиждень

Как быстро похудеть

Дієта для тих, хто любить солодке

Здавалося б, схуднення та солодощі — несумісні, і це правда, за одним винятком. Існує дієта, розрахована на ласунів — дієта на молоці та меді. За тиждень цієї дієти можна скинути 3–6 кілограмів, вживаючи найрізноманітніші продукти, у тому числі мед (в цілому, не більше 1000 калорій на день).

Крім молока та меду, під час цієї дієти можна вживати натуральний йогурт без добавок, кисломолочний сир, ягоди та фрукти, а також червоний буряк, моркву, капусту та зелень.

Більше про те, як виглядає меню під час медово-молочної дієти, і про те, що потрібно знати перед тим, як сідати на цю дієту, читайте в статті Дієта для ласунів — як схуднути на молоці та меді

Как быстро похудеть

Дієта на йогурті

Ця дієта існує понад півстоліття — вона була розроблена німецьким доктором Зейком, який працював у швейцарському елітному санаторії та розробив свою методику для схуднення. Йогуртова дієта розрахована на 10 днів — за цей час можна скинути в середньому 5 кілограмів, вживаючи при цьому найрізноманітніші продукти.

Так, під час йогуртової дієти у вашому раціоні обов'язково повинен бути натуральний йогурт без добавок (500 мл в день, розділених на чотири прийоми їжі). Крім того, під час цієї дієти можна вживати відварне м'ясо нежирних сортів та білу рибу, свіжі фрукти, тушковані овочі або салати зі свіжих овочів, зелені овочі та сухофрукти.

Більше — читайте в статті Йогуртова дієта доктора Зейка — худнемо з користю для здоров'я

Как быстро похудеть

Дієта на гречці з кефіром

З усіх експрес-дієт, дієта на гречці з кефіром — одна з найпопулярніших та найефективніших (за тиждень такої дієти можна скинути 5 кілограмів). Перевага цієї дієти — в тому, що вона дуже проста (на приготування їжі доведеться витрачати мінімум часу) і доступна за ціною (гречка та кефір — це не дорого).

У той же час, витримати таку дієту —досить непросто, і підходить вона не всім. Все, що потрібно знати про цю дієту — читайте в статті Як схуднути швидко, легко і без шкоди для здоров'я — дієта на гречці й кефірі

Как быстро похудеть

Інші експрес-дієти

Дієта на гречці й кефірі — хоч і дуже популярна, проте далеко не єдина експрес-дієта, яка дозволяє скинути кілька кілограмів за кілька днів. Дієта на хлібі й кефірі, дієта на молоці та бананах, дієта на молоці та манго — ось ще кілька популярних дієт, розрахованих на швидкий результат.

Про те, які ще бувають експрес-дієти, читайте в статті Худнемо швидко тасмачно— 7 експрес-дієт на всі випадки життя

Що потрібно враховувати перед тим, як сідати на дієту

  • Будь-яка дієта для схуднення може бути протипоказана людям, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту та іншими захворюваннями.
  • Не можна дотримуватися дієти, якщо у вас є індивідуальна непереносимість або алергія на будь-який з її компонентів.
  • Якщо ви сумніваєтеся, чи можна вам сідати на дієту, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем!
  • Виходити з будь-якої дієти потрібно поступово — інакше скинуті кілограми легко повернуться.

Читайте також: Худнемо смачно — 10 продуктів для тих, хто стежить за фігурою

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.

Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття