Menu
Дитяче меню — 5 молочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно

Дитяче меню — 5 молочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно

Дитячі каші на молоці, Біфілакт, безлактозне молоко для дітей, молочні коктейлі та дитячі йогурти ТМ «Хопси» — у цій статті розповідаємо, які дитячі молочні продукти з'явилися зовсім недавно.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Останнім часом, на полицях магазинів з'являється так багато нових молочних продуктів, що розбігаються очі — і легко заплутатися у всьому цьому розмаїтті. Турецький йогурт та класичний йогурт без добавок, білкова закваска та айран з кропом, какао на молоці та продукція «З печі» — ось лише деякі види молочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно.

Більше про ці продукти — читайте в статті Варто скуштувати — 7 молочних продуктів, які з'явилися зовсім недавно

У цій статті розповідаємо про дитячі молочні продукти, які з'явилися не так давно — від торгових марок «Яготинське для дітей», «Яготинське» та «Хопси».

Дитячі каші на молоці — від 6 місяців

Дитячі молочні каші — це молочний продукт, який можна давати малюкові з шестимісячного віку. Торгова марка «Яготинське для дітей» випускає три види молочних каш: гречану, пшеничну та рисову. Плюс таких каш в тому, що вони повністю готові до вживання — що дозволяє молодим батькам заощадити трішки часу.

родина

Дитячі молочні каші, як і інша продукція торгової марки, виробляються виключно з натуральних інгредієнтів на обладнанні закритого циклу — тобто такому, де втручання людини мінімальне.

каша

З 6 місяців дитині також можна давати кисломолочний сир «дитячих» торгових марок та сирні пасти з фруктово-овочевими наповнювачами. Бажано, щоб фрукти та овочі були «рідними» для України — чорниця, малина, яблуко, персик, морква, гарбуз. Виняток — банан: по-перше, цей фрукт не викликає алергії, а по-друге, добре підходить для прикорму.

сир для дітей

Біфілакт — від 8 місяців

Біфілакт — дитячий кисломолочний продукт з вмістом ацидофільної палички. Він відрізняється пробіотичними властивостями й допомагає підтримувати здорову мікрофлору кишечника. Біфілакт розроблений з врахуванням потреб дитячого організму, в складі продукту — молоко екстра-класу, фруктоза та бактеріальні закваски.

Біфілакт

Фахівці рекомендують вводити Біфілакт в раціон, починаючи з восьмимісячного віку — по одній чайній ложечці за годування. Також, з 8 місяців можна давати дитині дитячий вітамінізований кефір та дитячі йогурти з фруктово-овочевими наповнювачами.

кефір

Безлактозне молоко — від 9 місяців

З дев'ятимісячного віку діткам рекомендується давати ультрапастеризоване молоко, випущене спеціально для дітей, таке як молоко ТМ «Яготинське для дітей» — воно забезпечує потреби малюка в білку, вітамінах та кальції.

Дитяче молоко випускається на заводі дитячого харчування «Яготинське для дітей» — це унікальний для України спеціалізований завод з виробництва дитячого молочного харчування, оснащений найсучаснішим обладнанням світових виробників. У 2016 році завод отримав право експортувати продукцію власного виробництва в країни Євросоюзу.

молоко

Нещодавно підприємство почало випускати унікальне для українського ринку безлактозне молоко — призначене для дітей віком від 9 місяців. Продукт має приємний солодкий присмак та зберігає всю користь натурального молока. Безлактозне молоко ТМ «Яготинське для дітей» пройшло ряд досліджень, його безпеку та якість підтверджено Висновком державної санітарно-гігієнічної експертизи.

дитина

Молочні коктейлі ТМ «Хопси» — від 3 років

Продукція торгової марки «Хопси», як і торгової марки «Яготинське для дітей», випускається на заводі дитячого харчування «Яготинське для дітей». Нещодавно ТМ «Хопси», на додаток до йогуртів та сирних десертів, випустила новинку — молочні коктейлі з полуничним, шоколадним та смаком пломбіру.

Молочні коктейлі ТМ «Хопси»

Молочні коктейлі ТМ «Хопси» містять сюрприз: щоб його отримати, потрібно встановити мобільний додаток «ХопсиAR», навести камеру пристрою на упаковку — і оживити Хопса!

Молочні коктейлі ТМ «Хопси»

Сирок з ваніліном — від 3 років

Дитячий сирок з ваніліном від торгової марки «Яготинське» розрахований на дітей віком від трьох років. Він виготовляється тільки з натурального коров'ячого молока та є джерелом корисних речовин, в тому числі кальцію. Випускається сирок «Дитячий» в зручному пластиковому стаканчику.

сирок

Читайте також: Смачно, цікаво, корисно — 6 десертів для маленьких дітей

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття