Menu
Час ставати на ваги — як схуднути після Нового року

Час ставати на ваги — як схуднути після Нового року

Розвантажувальні дні на кисломолочному сирі, дієта на гречці та кефірі, дієта 5:2, експрес-дієта на молоці та бананах — у цій статті ми зробили добірку для тих, хто хоче схуднути після новорічних свят.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Отже, новорічні застілля позаду і зараз слушний час для того, щоб сідати на дієту та скидати зайві кілограми. У цій статті, пропонуємо вам 5 ідей — як схуднути після Нового Року.

Розвантажувальні дні

Якщо ви час від часу сидите на дієтах, то напевно чули про такий спосіб схуднення як розвантажувальні дні. Існує безліч продуктів, на яких можна влаштовувати розвантажувальні дні: на кефірі, на гречці та кефірі, на овочах, на фруктах, на кисломолочному сирі.

Сир

Плюс розвантажувальних днів — у тому, що це не тільки спосіб схуднення, але й спосіб очистити організм. Вони покращують обмін речовин, допомагають вивести шлаки з організму, а крім того — привчають ваш шлунок до меншої кількості їжі.

Розвантажувальні дні

Більше — читайте в статті Розвантажувальні дні — що потрібно знати та які бувають розвантажувальні дні

Кефірні дієти

Дієти на кефірі — дуже популярні, і не дарма. Сам по собі кефір — доступний та корисний продукт, в якому містяться вітаміни, мікроелементи, пробіотики. Звичайно ж, сідати на кефірну дієту варто тільки в тому випадку, якщо ви любите кефір — в іншому випадку, краще вибрати дієту на інших продуктах (кисломолочному сирі, йогурті без добавок, молоці).

Кефір

Існує безліч варіантів кефірних дієт: дієта на яблуках та кефірі, розвантажувальні дні на кефірі, дієта на кефірі через день (один день їсте як звичайно, другий — тільки кефір).

Кефір

Більше — читайте в статті Як швидко схуднути на кефірі — 6 кефірних дієт

Дієта на гречці та кефірі

Одна з найпопулярніших кефірних дієт — це дієта на гречці та кефірі. Вона складається всього з двох продуктів: звичайної гречки та кефіру жирністю 1%. На гречано-кефірній дієті можна скинути в середньому 5 кілограмів за тиждень, вона досить проста (готувати майже не доведеться) й доступна за ціною (гречка та кефір — це не дорого). При цьому варто пам'ятати, що дієта на гречці та кефірі відноситься до експрес-дієт і в деяких випадках може бути протипоказана.

гречка

Більше — читайте в статті Як схуднути швидко, легко і без шкоди для здоров'я — дієта на гречці та кефірі

Дієта 5:2

Це дієта, яка з'явилася порівняно недавно, її автор — британський лікар та журналіст Майкл Мозлі. Свій спосіб схуднення він розробив спеціально для людей, які люблять поїсти та не хочуть відмовлятися від улюблених продуктів.

Під час дієти п'ять днів на тиждень ви можете їсти все, що хочеться (в розумних межах), а два дні на тиждень — вживати не більше, ніж 500–600 калорій. Наприклад, ви обмежуєте себе в їжі у вівторок та суботу, а в інші дні тижня їсте як зазвичай. Для деяких людей витримати такі тимчасові обмеження в їжі — легше, ніж постійні.

Їжа

Більше про дієту — читайте в статті Як схуднути, ні в чому собі не відмовляючи — дієта 5:2

Експрес-дієти на молоці

Експрес-дієти — спосіб схуднення, розрахований на швидкий результат. Якщо вам потрібно терміново скинути кілька кілограмів, експрес-дієти підійдуть якнайкраще. Однак, варто пам'ятати, що будь-яка дієта може бути протипоказана окремим людям і перед тим, як сідати на дієту, варто проконсультуватися з лікарем.

Існує безліч швидких дієт, наприклад, дієта на молоці та бананах і дієта на молоці та манго. Дотримуватися цих дієт дуже просто: за день ви споживаєте 800–1000 калорій (добова норма дорослої людини складає в середньому 2000 калорій), завдяки чому швидко худнете; дозволені продукти — молоко та банани (або молоко та манго).

молоко

Більше про ці дієти — читайте в статті Худнемо на молочних продуктах — які бувають дієти на молоці та йогурті

Низькокалорійні продукти

Якщо ви хочете скинути зайві кілограми, то, швидше за все, вам доведеться відмовитися від висококалорійних продуктів — на користь низькокалорійних. До таких продуктів можна віднести знежирений кисломолочний сир та закваску, простоквашу «З печі», сир «Грація», овочі (зокрема, зелені листові), фрукти, м'якуш гарбуза.

сир

Більше — читайте в статті Худнемо смачно — 10 продуктів для тих, хто стежить за фігурою

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття